CRO diensten

Als freelance CRO specialist sta ik voor jou klaar om jouw conversies te optimaliseren. Ik bied hiervoor verschillende diensten aan.

Hoe kan ik helpen?

Door mijn jarenlange ervaring met CRO kan ik jou helpen met iedere CRO-gerelateerde vraag die jij kan hebben. Ik bied mijn kennis door middel van verschillende diensten aan.
Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan gaan we samen kijken naar wat jij nodig hebt.

Plan een kennismakingsgesprek calendar - Sander Volbeda Stuur een spraakbericht
  • Checkmark iconExpert CRO Audit
  • Checkmark iconMaandelijkse experimenten
  • Checkmark iconConversie optimalisatie onderzoek/roadmap
  • Checkmark iconCoderen van experimenten (JS)
  • Checkmark iconAdvies / Mentorschap (consultancy)
  • Checkmark iconTraining

Diensten

De volgende diensten bied ik aan:

CRO expert rapport

Aan de hand van mijn eigen proces analyseer ik jouw website. Mijn proces maakt gebruik van diverse data gedreven methodes.

Coming soon

Maandelijks experimenteren

Dit pakket is ideaal voor de bedrijven die gericht zijn op groei en de markt leren kennen. Met dit pakket heb je altijd twee of meer experimenten live staan.

Coming soon

CRO Advies

Je kunt bij mij natuurlijk ook terecht voor CRO advies voor bepaalde projecten. Dit kan bestaan uit een eenmalig consult, of een traject wat we samen aangaan.

Coming soon

Training CRO specialist

Een training op maat om van jou een CRO-specialist te maken. Aan de hand van mijn methode kan ik van jou een CRO-specialist maken binnen twee weken.

Coming soon

Transparantie

Ik ga graag op een transparante manier te werk. Dit houdt in dat ik eerlijk ben over mijn tarieven en graag duidelijke afspraken maak. De meeste diensten hebben een standaard vanaf tarief

De prijzen op de website zijn een start tarief. Ik stuur je voordat wij samen aan de slag gaan altijd een offerte op waarin ik het op jouw situatie gebaseerde tarief vermeld. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb jij een conversie optimalisatie gerelateerde dienst nodig die je niet terug kan vinden op mijn website? Neem contact met mij op per mail of laat een spraakbericht achter en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Als je organisatie/bedrijf zich binnen de EU bevindt, maar buiten NL, kunnen we de BTW verleggen. Als uw organisatie/bedrijf zich buiten de EU bevindt, gelden er andere regels.

Expert CRO rapport

Basis CRO rapport (excl. Google Analytics, Recordings en Heatmaps)€600
Uitgebreide CRO rapport (incl. Google Analytics, Recordings en Heatmaps)€2500

Maandelijks experimenten

Starter pakket: Altijd 2 experimenten live€2000
Groei pakket: Altijd 4 experimenten live€4000

Consultancy

Consultancy€110
CRO training online€499
CRO training€799
Logo Freelance CRO specialist Sander Volbeda

Werkzaam vanuit Groningen voor bedrijven in het binnen- en buitenland. Laten we een kennismaking inplannen. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Stuur een bericht
© 2024 Sander Volbeda, Alle rechten voorbehouden
KVK: 53236734 BTW: NL002247968B39